Hudvårdsprodukter

Jag väljer noggrant ut de produkter jag använder i mina behandlingar och använder mig därför endast av Svenska, veganska och ekologiska produkter. Jag är även återförsäljare av professionella märken inom hudvård, läs mer nedan. 


Rosenserien

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

WISE

Alla produkter i WISE hudvårdsserie är framtagna genom att noga undersöka hur varje växt och ört bidrar till hudens välmående. Hela verksamheten har dessutom ett genuint miljötänk, från biologiskt nedbrytbara ingredienser till klimatsmarta förpackningar som blir till vattenånga vid förbränning.

KLINTA

Vegetabiliska ljus har längre brinntid. De brinner långsammare och vid lägre temperatur än paraffinljus. Dess ingredienser (sojabönor, kokos och raps i vårt fall) är, till skillnad från paraffin, förnyelsebara. Plantprodukter är naturligt nedbrytbara.

Sojavaxen. Vi använder är certifierad EcoSoya - en sojaprodukt fri från genetiskt modifierade växtmaterial, bekämpningsmedel och herbicider. EcoSoya sojavax är 100% vegetabilisk och helt fri från petroleum, paraffin och bivax.

Kokosolja. Mumma för huden. Ren, utan tillsatser.


.

SWEDEN ECO

Sweden Eco - Skincare for men är hudvård för den medvetne mannen. För dem som vill ha bra resultat på sin hud och samtidigt värna om sin hälsa och vår miljö. Våra produkter är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Råvarorna är utvalda med omsorg och hela tillverkningen sker i Sverige. Basen i produkterna är aloe vera och grönt te. Det gör produkterna effektiva, skonsamma och dryga. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Alla produkter är 100 % veganska samt godkända av Djurens Rätt och PETA. Sweden Eco är framtagen av RS Biokosmetik som under 35 år tillverkat naturlig hudvård.